Depannage Van De Voorde in Oosteeklo (Assenede): 24/7 service en depannage

 

 
 

Een garage waar service en kwaliteit ├ęcht tellen

Bij Depannage Van De Voorde in Oosteeklo weten we wat u belangrijk vindt. Daarom draait onze service écht om wagens en landbouwvoertuigen van de hoogste kwaliteit. Waar u jarenlang op kunt vertrouwen en met een ondersteunende service om U tegen te zeggen.

 

U vindt bij ons kwalitatieve nieuwe wagens of tweedehandswagens met garantie, maar ook solide en betrouwbare landbouwtractoren van New Holland Agriculture. Natuurlijk garanderen we u ook een service waarop u blindelings kunt vertrouwen. Depannage Van De Voorde voorziet een servicedienst die 24/7 klaar staat voor haar klanten.

 

U kunt dus altijd op ons rekenen, óók buiten de normale openingsuren. Dat is wat wij échte service noemen!

Een garage met een hart voor landbouwers

Depannage Van De Voorde is een Ford-garage. U vindt bij ons nieuwe en tweedehandse Ford-wagens van superieure kwaliteit. Maar onze professionals hebben ook een hart voor landbouwers. Landbouwondernemers vinden bij ons een kwalitatief assortiment aan Wallenstein-hakselaars, Avant-knikladers, Nilfisk ALTO-hogedrukreinigers en tractoren van New Holland Agriculture. Uiteraard is onze 24/7 service ook hier van toepassing.

Een garage met een persoonlijke aanpak

Depannage Van De Voorde in Oosteeklo is een garage waar we onze klanten persoonlijk kennen. Dat zorgt ervoor dat we een service op maat kunnen bieden voor elke klant. Dat merkt u als u langskomt voor onderhoud en herstellingen, of gewoon voor een kopje koffie. De ontvangst is altijd even hartelijk, want we maken graag tijd voor u.

Kom langs bij Depannage Van De Voorde en ontdek ons assortiment aan nieuwe Ford-wagens, kwalitatieve tweedehandswagens en landbouwtractoren van New Holland Agriculture,. Tot snel, bij Depannage Van De Voorde in Oosteeklo (Assenede).